Тротуарна плитка або тротуарна цегла.

мощення тротуарної плиткиВідразу варто відзначити, що так само, як і клінкерна і облицювальна цегла, тротуарна плитка може служити століттями. Відразу можна відзначити її високі показники і значні характеристики. По-перше, неможливість стирання матеріалу. А, по-друге, міцність встановленого зразка дозволяє протягом тривалого терміну насолоджуватися красою і універсальність тротуарної плитки. Важливо знати і про те, що колірна гамма тротуарної плитки теж піддається стиранню і вицвітанню.

Тротуарна плитка здатна пропускати через себе динамічний і статичний тиск, що дозволяє йому витримувати значні вагові категорії, наприклад, потоки транспортних засобів, і пішохідний рух. З чого виготовляється тротуарна плитка? Плитку для тротуарів виробляють з піску, гравію і цементу, які використовується в досить широкому асортименті будівельної продукції.

image-0-02-01-130d6a6313fc1f3202e88f6a546df8c30aec9d82231578fe73828193f81a1079-vНаприклад, найбільш найближчими родичами тротуарної плитки є тротуарна цегла яка виготовляється з глини, як клінкерна черепиця, клінкерна цегла, і облицювальні варіанти цегли. Відповідно до цього, ви без особливих зусиль зможете поєднуват таку цеглу у прибудинкові території з фасадом вашого будинку. Варто також відзначити і той фактор, що тротуарну цеглу можна використовувати від окремо розташованих будівель, ніж ви привернете досить чималу кількість сторонніх поглядів.

Наприклад, тротуарною плиткою можуть бути викладені прогулянкові доріжки територій паркової зони, ландшафтні зони на території міських парків. Крім того, широка сфера застосування і площ перед офісними будівлями, будівлями культури, і уряду, адміністративними спорудами, торговими площами.

В процесі установки тротуарного цегли так і тротуарної плитки, ви зможете надати необхідної території вельми привабливий зовнішній вигляд. Варто відзначити те, що тротуарна цегла має і ряд переваг, які не властиві іншим територіальним обробних матеріалів. Наприклад, здатність чинити опір погодних умов, і, відповідно, отримувати повну віддачу свого використання. Здатність чинити опір проникненню зайвої кількості вологи дозволяє вдосконалити процес експлуатації і виробити найбільш тривалий термін служби тротуарної плитки абсолютно в будь-якому місці, де вона була встановлена.

Варто також відзначити, що шви між плиткою не дозволяють проростати траві і іншим рослинам.

Поділись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *