Тротуарна плитка в ландшафтному дизайні.

image-0-02-05-cc56b85c83c9ee1a06ac035ad62f93a0adc2ae63870c8c31c4ab6dc683e5675c-vЗ часом все більше і швидше просувається забудова заміських будинків, дач, площ, парків та інших об’єктів. Облаштування територій для початку здійснюється для яскравого вираження з числа інших ділянок. Власники подібних об’єктів нерідко віддають перевагу саме тротуарній плитці. Велика кількість архітекторів і ландшафтних дизайнерів застосовують її для виконання своїх креативних ідей.

В наші дні величезний попит ісеує на камінь штучного походження, так і натурального. У давнину застосовувався натуральний необроблений камінь. Потім йому стали надавати кубічну форму. Так і народилася бруківка. Натуральний камінь має надзвичайної фактурою, має візерунки і прекрасну колірну гамму. Підійде для будь-яких доріжок і майданчиків, створивши атмосферу неймовірного затишку і натуральної гармонії.

Однак на сьогодні натуральний камінь – цінна насолода. Тому з’явилася альтернатива – тротуарна плитка, яка не поступається за якісними характеристиками натуральному каменю, і однаково має величезну функціональність. Тротуарна плитка виготовляється зі стійкого бетону, морозостійкість якого 200 циклів.

Виготовляється в самих різних кольорах і з величезним асортиментом форм. Буває і нормальних геометричних і штучно не пропорційних формах. Крім іншого є можливість вибору з числа площин тротуарної плитки. Наприклад, рівна – додає майданчику класичний стиль. Є поверхню з особливим рельєфом або ж цікавою фактурою. Подібна плитка робить абсолютно будь-яку ділянку свіжою і трохи чарівною.

Відмінні риси тротуарної плитки:

Виконана тільки з екологічно найчистіших матеріалів.
На територіях покладених тротуарною плиткою відсутні калюжі, оскільки між окремими елементами є зазори, куди і просочується вода.
Нескладна ремонтопридатність: плитка поелементно може замінюватися.
Прекрасний естетичний вигляд.
Довговічність.

Роблячи вибір тротуарної плитки, Ви точно повинні визначитися на які ділянки будете її укладати. Від цього залежать розміри, товщина і в тому числі форма тротуарної плитки.

Поділись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *