Якісні характеристики сучасної тротуарної плитки.

ТРОТУАРНА ПЛИТКАТротуарна плитка придумана ще в далекому минулому. Нею обкладали тротуари в Петербурзі і не тільки, набережні, головні площі та багато іншого. Чи не спадає її популярність і на сьогоднішній день. У Росії та Україні тротуарну плитку почали активно використовувати з початку 80-х років. Вона установлювалася в великих розмірах і кількостях, але була не довговічна, кришилася і руйнувалася, тому її доводилося часто міняти. У наш час значно змінилася технологія виробництва тротуарної плитки, можна сказати, вийшла на новий рівень.

Сучасні фахівці змінили методи пресування, через що вона стала набагато менше, але якісні характеристики помітно покращилися. Тепер тротуарна плитка служить набагато довше.

На сьогоднішній день для укладання всіляких доріжок, майданчиків, вуличок і багатьох інших використовують сучасну тротуарну плитку. Вона виграє у своїх аналогів за багатьма параметрами. наприклад:

• Великий термін служби. Сучасна тротуарна плитка може прослужити до 25 років без сколів і тріщин
• Простота установки. Не потрібно бути майстром укладання, щоб покласти тротуарну плитку, а як що для Вас всеж це складно то наша компанія допоможе в укладанні тротуарної плитки.
• Невибагливість до кліматичних умов. Тротуарна плитка може витримувати як низькі, так і високі температури, тому підходить для будь-якої кліматичної зони.
• Екологічність. Плитка складається виключно з природних матеріалів, тому не виділяє ніяких токсичних речовин, які пошкодили б навколишньому середовищу.
• Надійність. Тротуарна плитка не псується при контакті з льодом і не плавиться від прямого попадання сонячних променів. Однак необхідно дотримуватися суворої технологію укладання, щоб вона не просаджувалася.
• Великий вибір. У сучасних магазинах можна вибрати плитку на будь-який смак. Така різноманітність може задовольнити навіть найвибагливішого покупця. Велике розмаїття кольорів, видів, форм і параметрів не роблять основні види плитки конкуруючими, так як вони виконують різні функції.

Поділись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *