Установка бруківки у Вашому дворі і саду.

бруківка мощення дворуЗима чудовий час, щоб подумати про благоустрій нашого двору і саду, все як треба спланувати, а з приходом весни приступити до реалізації наміченого.

В даному випадку найкращим варіантом для благоустрою двору буде бруківка з бетону, так як вона зносостійка, вимагає дуже мало часу для установки, має багато варіантів розмірів, візерунків і кольорів, до того ж коштує не дуже дорого.

Для того, щоб допомогти вам з плануванням, давайте трохи розглянемо можливі тенденції щодо вашого двору.

Гра з різними рівнями часто буває практичною і цікавою.

Установка бруківки в різних рівнях може бути практичним, щоб допомогти упорядкувати похилу площу, а це може додати розмір, інтерес до простору. Так само, облаштований сад, в різних рівнях, більш цікавий, і буде залучати вас зупинитися і трохи відпочити. Плитка тротуарна наприклад під цеглу створює тепло, текстуру і ілюзію збільшеного простору.

У процесі планування варто подумати і про змішування матеріалів та текстур.

Змішування різних елементів і матеріалів може дати відкритим просторам не тільки інтерес, але додати унікальність і перспективу. Наприклад можна об’єднати кілька варіантів бруківки, скульптуру, а також металеві твіри мистецтва, щоб передати вау-фактор в обмеженому просторі.

Шаблонні варіанти.

Використовуючи бруківки у вигляді цегли можна створювати несподівані візуальні конструкції, а так само особливі клумби і стіни – які будуть ідеально вписуватися своєю текстурою в дизайн самих доріжок в цілому.

Бруківка для мощення додасть вашому саду особливо гостинного виду. Зрештою, це один із самих практичних елементів який можна використовувати в саду, який виступає в якості основи під ноги, який веде нас від одного місця до іншого.

Поділись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *