Укладання тротуарної плитки.

Тротуарна плитка – відмінний спосіб освіжити Ваш сад або прилягаючий простір біля двору, вона радує око, доступна за ціною і може бути покладена за пару днів будь-яким грамотним майстром. Однак, як і в більшості випадків, планування, дизайн, і підготовка до укладання тротуарної плитки є ключовими. Нижче ми зібрали кілька корисних порад в цьому керівництві з укладання тротуарної плитки, які допоможуть вам, якщо ви плануєте удосконалити Ваш сад і зробити його більш приємним і унікальним.

Перед тим, як почати, варто визначитися.

Вирішіть спочатку, які плитки ви збираєтеся використовувати: бетонну плитку або натуральний камінь, наприклад як граніт. Хоча в обох є свої плюси, бетонні плити, як правило, дешевші, в той час як плитка / бруківка з натурального каменю є більш преміальним продуктом і як правило коштує дорожче, є більш зносостійкою і має унікальний візерунок.

Проведіть виміри площи, де буде проводитися укладання тротуарної плитки, це допоможе вам зорієнтуватися в потрібній кількості тротуарної плитки. Візьміть до уваги, що основу треба буде опустити мінімум на 15 см., від рівня поверхні грунту.

Щоб вода не накопичувалася у внутрішньому дворику, укладання тротуарної плитки у дворику повинно проводитися з ухилом 1:60, щоб внутрішній дворик опускався на 1 см на 60 см довжини при ухилі від будинку.

Укладання плит проводиться на добре сплановану і утрамбовану овнову. Починайте укладати плити з одного кута, наприклад будинку. Використовуйте гумовий молоток, щоб обережно постукати по плитці, поки вона не стане на потрібний рівень.

Щоб заповнити проміжки між плитами, можна використовувати сухий пісок, заповнення їм швів між плиткою запобіжить будь-якому можливому руху, але дозволить воді легко стікати. Після того, як все буде зроблено, просто почистіть жорсткою щіткою тротуар і готово.

Обслуговування тротуарної плитки.

Різне садове сміття і листя варто змітати при необхідності. Ми не рекомендуємо мити бетонні плити під сильним тиском, а також використовувати будь-які сильні очисники на кислотній основі, так як це може пошкодити плитку. Досить буде для очищення застосувавши віник, швабру і слабкий мильний розчин з наступним хорошим обполіскуванням.

Якими б не були ваші плани з благоустрою території, у нас є великий асортимент продукції, який ми можемо доставити до вас. Зателефонуйте нам або напишіть нам по електронній пошті, використовуючи приведенні нище варіанти, якщо вам потрібна додаткова інформація. Ми завжди будемо раді Вам допомогти в реконструкції території!

+38 (067) 358 4000

 

Поділись:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *