Простий посібник із укладання патіо з тротуарної плитки.

Укладання патіо з тротуарної плитки може бути виконане швидко та легко за допомогою майстрів від компанії “ВАШ ДВІР”.

Укладання нового внутрішнього дворика з тротуарної плитки може покращити візуальну привабливість вашого саду, а також створити привабливу зону для розваг гостей та проведення дозвілля.

Ви вже знайшли надихаючі дизайни та ідеї, і вам не терпиться створити свій власний внутрішній дворик із тротуарної плитки, тоді рекомендуємо подивитися нашу галерею робіт на нашому сайті, ідеї з якої можна використовувати так само для свого проекту.

Щоб показати вам, як правильно укласти патіо, ми поділилися нашим досвідом нижче. Це короткий посібник для початківців, які хочуть розуміти процес укладання тротуарної плитки.

Якщо ви ще не спланували свій дворик належним чином, ми рекомендуємо спочатку прочитати цю статтю, де розглянуто ключові моменти, перш ніж приступити до роботи.

Перед початком робіт важливо спланувати, як осушуватиметься нове тротуарне покриття. Чи буде це просто питання того, щоб дозволити поверхневим водам стікати по краях і стікати в сад, або вони будуть направлені у бік яру або лінійного каналу.

Скрізь, де має бути спрямована вода, тротуарне покриття повинно мати ухил або «спуск» у цьому загальному напрямку, і повинен бути відповідний ухил або «спад», щоб запобігти зависанню води на поверхні. Зазвичай рекомендується, щоб нахил був 10 мм на метр.

Інструменти, які вам знадобляться:

Лопата
Тачка
Бетонозмішувач
Будівельна кельня
Гумовий молоток
Мотузки
Дерев’яні кілочки або сталеві стрижні
Рівень
Рулетка чи правило

Поради перед тим, як розпочати.

Перш ніж ви почнете закладати свій внутрішній дворик, було б непогано накреслити простий план вашого будинку чи саду. Це дозволить вам визначити області, які ви хотіли б замостити. Після того, як ви склали свій план, позначте області ниткою, щоб намітити розміри передбачуваних областей внутрішнього дворика. Після чого варто почати готувати основу під тротуарну плитку з піску та гравію, для цього треба заглибитись нижче рівня землі.

Перед тим як купити тротуарну плитку ви повинні виміряти кількість квадратних метрів. Щоб розрахувати це, просто помножте довжину і ширину передбачуваної зони укладання тротуарної плитки.

Порада: Ми рекомендуємо додати 10% до загальної кількості бруківки, яку ви маєте намір придбати, це буде враховувати будь-які браковані, зламані при транспортуванні плитки і все, що потрібно обрізати, щоб підігнати кути і т.д.

Якщо вам потрібна допомога у укладанні тротуарної плитки, компанія “ВАШ ДВІР” може допомогти вам у цьому, а також порекомендувати матеріали та запропонувати вибір розмірів тротуарної плитки, які можна комбінувати для найкращого покриття площі.

Поділись: