Відмінний варіант – тротуарна плитка.

Якщо ви шукаєте міцну та довговічну поверхню для створення свого внутрішнього дворика біля заміського будинку, тротуарне покриття на бетонній основі дасть вам необхідну міцність. Відмінний варіант, тротуарна плитка, яка випускається в багатьох варіаціях і добре виглядає в будь-якому стилі саду, двору, пішохідного тротуару або на великій площі – це мощення універсальне та доступне в багатьох стилях і кольорах, щоб доповнити будь-який сучасний або традиційний будинок. Тротарне бетонне покриття також вимагає мінімального обслуговування та легко укладається у вашому саду.

Тротуарна плитка чудово виглядає на невеликих ділянках. Виложіть під’їзну доріжку, тротуар або внутрішній двір тротуарною плиткою, щоб отримати зносостійке та привабливе рішення.

З прикладами наших робіт можна ознайомитись у нашій галереї >>

Розмір також важливий!

Коли справа доходить до мощення, (правильний) розмір має значення! Розмір вашого внутрішнього дворика повинен бути пропорційний вашому саду – великі плити краще виглядатимуть на великих площах, а менші плити краще виглядатимуть на невеликих ділянках, таких як під’їзні шляхи або двори.

Товщина.

Крім розміру, також важливо враховувати товщину тротуарної плитки, щоб вона була практичною та була правильним вибором для вашого відкритого простору. Вся справа в тому, скільки пішоходів буде і які меблі будуть розміщені поверх тротуарної плитки.

Коли ви створюєте патіо, ідеально мати товщину від 18 до 24 мм, щоб ви могли використовувати меблі, не переймаючись станом тротуарної плитки.

У всіх нас є місце в саду, де ми зберігаємо наші інструменти, і є сарай, щоб сховати все наше обладнання, але, хоча по цій ділянці не будете ходити так багато, як на патіо, насправді потрібна більш товста тротуарна плитка, щоб витримати невелику вагу без пошкоджень.

Коли ви вибираєте тротуарну плитку для своєї під’їзної доріжки, ви повинні переконатися, що вона товстіша, ніж ті, які ви вибрали б для свого саду. Це пов’язано з тим, що під’їзній доріжці доводиться витримувати набагато більшу вагу, наприклад, вашого автомобіля, інакше ви ризикуєте розколоти і пошкодитися тротуарну плитку. Товщина від 50 мм ідеально підходить для під’їзду до будинку та зможе витримати велику вагу.

Поділись: